کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف گردو

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، در این مطالعه محققان تأثیرات جایگزینی برخی چربی‌های اشباع شده در رژیم غذایی شرکت کنندگان را با گردو بررسی کردند.

آنها دریافتند زمانیکه شرکت کنندگان روزانه گردو همراه با مقادیر کمتر چربی اشباع شده مصرف می‌کردند، فشارخون پایین‌تری داشتند.

در این مطالعه، محققان ۴۵ شرکت کننده دارای اضافه وزن یا چاق را در رده سنی ۳۰ تا ۶۵ سال بررسی کردند.

شرکت کنندگان به مدت ۶ هفته تحت بررسی با رژیم غذایی حاوی گردو یا روغن‌های گیاهی بودند.

محققان متوجه شدند تمام این رژیم‌های غذایی دارای تأثیر مثبت بر سلامت قلب و عروق بودند، اما رژیم غذایی حاوی گردو دارای بیشترین فایده، از جمله کاهش فشارخون دیاستولیک بود.

دیدگاهتان را بنویسید